Direct contact:
+31 (0) 627090744

Bij de algemene bezorgdienst, komt eerst
de klant..

Algemene Bezorg Dienst (A.B.D.) is sinds 2001 in Nederland gevestigd. Wij zijn gespecialiseerd in transport binnen Europa waarbij u kunt vertrouwen op de door ons geleverde diensten. Tevens kunt bij ons terecht voor op- en overslag van uw goederen. Ons personeel is vriendelijk en professioneel en ten alle tijden bereid om vragen te beantwoorden die u heeft over ons bedrijf of onze diensten.

Algemeen

Marktleider op het gebied van kwaliteit en snelheid

De Algemene Bezorg Dienst biedt de hoogste kwaliteit van diensten op de huidige markt. Sinds 2001 hebben wij superieure dienst naar onze klanten verzorgd en hebben wij geholpen hun doelen te bereiken. Onze ervaring en dienstverlening hebben ons de reputatie gegeven van de beste en snelste transporteurs in de regio Drechtsteden.
Wij rijden volgens de CMR condities.


Onze waarden

Leiderschap:

Van de Algemene Bezorg Dienst, ontvangt u de soort van kwaliteit en dienstverlening die u verwacht van een groot transportbedrijf. Ons bedrijf is nog steeds in ontwikkeling omdat we kwaliteit en snelheid die wij leveren die op dit moment niet door onze concurrenten geleverd kunnen worden.

Teamwerk:

Wij maken het onze verantwoordelijkheid om te weten wat u belangen zijn. Wij houden de communicatie lijnen zeer kort en proberen ons aan te passen aan uw eisen en wensen.

Klantrelaties:

Op dit moment maken grote bedrijven gebruik van onze diensten. U bent voor ons belangrijk en zal niet voor verrassingen te komen staan, zowel niet vooraf als achteraf. De superieure klantenservice is de stempel van de Algemene Bezorg Dienst. Wij zijn trots om u van dienst te kunnen zijn.